SHARE

jonatanJonatan Dos Santos ha canviat d’opinió i seguirà la propera temporada al primer planter del Barça. Quan tot feia pensar que el mexica sortiria aquest estiu de l’equip, la seva cessió a la Real Societat estava força avançada, el mig campista ha canviat d’opinió  després de parlar amb el nou tècnic i es queda.

Segons va  informar primer el periodista Daniel Gironés, corresponsal a Espanya de Fox Sports i bon coneixedor del futbol mexica, i després ha confirmat el futbolista a Twiteer, el mexicà es queda al  Barça. En la seva decisió hauria pesat i molt  la conversa amb el “Tata” Martino, qui hauria convençut el futbolista, mostrant la  seva confiança en ell. De fet, en la seva presentació el tècnic argentí ja va insinuar que el mexica podia tenir més opcions amb ell que amb Tito, amb qui pràcticament no va tenir pràcticament participació l’anterior temporada.

La  decisió del futbolista sembla ferma, i a no ser que arribi una gran oferta pel club i el futbolista al darrer moment, Jonatan Dos Santos  tindrà una segona oportunitat al primer equip del Barça.

jonatan

 

 

 

jonatan2

Lectures 1722 vegades per 474 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY