SHARE
El soci Jordi Cases en una imatge d'arxiu.
El soci Jordi Cases en una imatge d’arxiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jordi Cases s’ha retirat com a part en el cas Neymar després  de l’acord del soci amb el Barça perquè aquest no emprengués accions legals contra ell. En una setmansa marcada per la judicalització del club, amb l’execucció de la sentència dels avals ahir i l’esperada sentència de l’Acció de Responsabilitat per aquesta semana, avui hem tingut una nova novetat als jutjats amb la decisió del soci que va interposar la demanda pel traspàs de Neymar decidia retirar-se del procés.

Després que fa  tot just 11 dies, l’advocat del soci blaugrana, Felipe Izquierdo, anuncies que volien ampliar demanar al jutge Ruz la  compareixença de Bartomeu per dos nous presumptes delictes, estafa processal i falsedat documental, avui tot canviava amb la retirada del soci. Segons alguns mitjans han explicat, l’acord s’hauria pogut gestar en un partit de golf a l’Empordà, on Javier Faus  hauria coincidit amb l’advocat del soci i l’hauria convençut que aquest es reunís amb el nou interlocutor del club, l’advocat Cristóbal Martel.

El canvi en aquest intermediari, ocupant el lloc de Toni Freixa amb qui ja s’havien produït dos intents fallits d’acord, hauria estat clau per arribar a aquest acord per la retirada del soci de la querella després d’obtindré de part del club el que buscava. O sigui, dos documents per escrit, un del Barça i l’altre de l’ex president Rosell, pel qual cap de les dues parts prendria accions legals contra ell.

Fonts consultades per Racó Blaugrana i molt properes al soci Jordi Cases, han confirmat que  la retirada ja era la intenció del soci des de feia temps,des del mes de gener, doncs no portaria bé la pressió de certs mitjans a nivell familiar, per altre banda normal donades les accions empreses.

En dues cartes, una del club i l’altre del soci, aquest afirma que en la operació “no s’observen conductes constitutives de delicte a l’àmbit societari, comptable ni apropiació indeguda”, que l’havien dit a posar la demanda i que fins fa 10 dies encara defensaven ell i el seu lletrat.

Tot i la retirada del soci, el procés seguirà el seu curs a l’Audiència Nacional, però sense un tercer díficilment es sentin a la banqueta dels acusats ni Bartomeu ni Rosell com s’explica en alguns articles per part d’entessos en el tema .A més, sí es cert que aquest podria tenir alguns canvis, amb el trasllat del cas a Barcelona, un fet que podria variar les perspectives de resolució del mateix.

 

Lectures 2989 vegades per 454 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY