SHARE

  La presència o no de Joan Laporta a unes futures eleccions és a la ment de tots els possibles candidats i avui Jordi  Majó ho ha mostrat en la presentació del seu projecte electoral. En un acte amb 200 persones, l’empresari del sector aviari ha explicat que va rebutjar una oferta per ser vice president de Laporta i Rosell  després de perdre les eleccions del 2003 contra la seva candidatura , i ha presentat el seu projecte com la tercera vía pel club. 

Per fer pal.lesa aquesta intenció, Majó es va presentar destacant que “No som de ningú, ni estem lligats a cap grup  o familia. Som equidistants, som la tercera vía, no volem ismes al club. El Barça necesita pau“, a més, va voler destacar que no volen fer de la crítica la seva arma electoral. D’ells han dit ser la “tercera via” pel club, alhora que elogiava el treball d’alguns dels directius actuals com Dídac Lee o Jordi Cardoner, del qui ha dit que tindrien lloc amb ell. 

Pel que fa al seu equip ,d’empresaris i gent de futbol segons ell mateix,  hi trobem gent com Jordi Gonzalvo, Josep Vilà, Pere Castellsagué, William Maddock (descendent d’un dels fundadors), Juan Cortés, Josep Manel Planas i Jordi Bosque, mentre que a l’acte també hi eren presents Francesc Orriols, ex president de la Federació Catalana de Tenis, i Jaume Olivé, ex responsable de la cantera del Barça. 

A falta de conèixer més a fons la seva proposta electoral, les fonts consultades per Racó, tant properes a ell com no, destaquen la seva és una aposta independent, però coincideixen en assenyalar que la seva imatge és un aspecte a millorar, no la seva física, sinó la que fa referència a la seva  posada en escena i al seus arguments, si vol tenir alguna opció en unes eleccions de les que poc a poc anirem coneixent tots els protagonistes. 

Lectures 1933 vegades per 455 lectors

Comments Closed