SHARE

  Michael Laudrup i Sergio Ramos han estat els dos noms més destacats de la presentació oficial de Jordi Majó de cara a les eleccions al Barça. Sota el lema “El teu Barça“, qui va ser el tercer candidat als comicis del 2003 i habitual a les tertúlies des de llavors ha presentat un projecte electoral, en el que han destacat els noms del dànes com a director esportiu i el del madridista, a qui haurien ofert a la  seva llista però que l’haurien rebutjat. 

En el seu acte a l’Hotel Barcelona Center del carrer Balmes 103, Majó ha tret el primer nom esportiu de la pre campanya afirmant que Laudrup seria el seu màxim responsable esportiu ,més enllà del propi entrenador, afirmant que té un precntracte amb ell des de fa un mes i mig, i que el mateix Laudrup ho explicarà el proper 4 de juliol.

Per defensar l’elecció del danès, qui va protagonitzar una sonada marxa al Madrid, ha afirmat que “és inteligent, té experiència, edat, cultura Barça, té una bona relació amb Cruyff… La resta no importa perquè ell és barcelonista de cor, no en tinc dubtes.”

A banda de l’ex integrant del Dream Team, sense experiència com a director esportiu, el seu equip proposa un esquema amb Direcció Esportiva i Comissió Tècnica, a més de voler recuperar el model de La Masia de la mà dels  germans Gonzalvo, Jordi i Josep Maria, aquest darrer comentarista de partits a l’Esport 3. Per les seccions, ha explicat que el bàsquet tindrà a Francesc Perarnau com el seu principal gestor. 

Pel que fa als contactes amb Sergio Ramos, Majó ha afirmat que “Se’ns ha ofert des de fa temps com una carta electoral. No sé si l’han ofert a algú més, per nosaltres  no volem entrar a aquest joc per pujar el “caché” a Ramos o al seu germà. Al nostre cas, descartat de forma absoluta, però no sé si algun altre pre candidat ha entrat al joc.”

A més del tema esportiu, el pre candidat ha explicat algunes millores de cara a la participació dels socis com impulsar el vot per correu i el vot electrònic, pel que tindria un acord amb una empresa líder com Scytl ,  i oblidant que per poder incloure aquests als estatuts del club haurien de canviar les lleis de l’esport catalanes i els seus reglaments, un fet que la llista havia de conèixer. 

En la seva estrena oficial, Majó també s’ha mostrat contrari al patrocini de Qatar, afirmant tenir fins a tres propostes alternatives, a més de coincidir amb candidats com Jordi Farré en el fet que es pretén recuperar “la gestió de la marca Barça i el seu merchandising, ara cedit a Nike”. Al voltant de la Grada Jove, ha afirmat que vol fer possible el projecte amb tolerància zero i seguint els principis del club,  i sobre el Camp Nou, ha afirmat que si el volen dur a terme però amb unes xifres adaptades a la realitat econòmica.

Lectures 2009 vegades per 427 lectors

Comments Closed