SHARE

IMG_8984-0.JPGEl nom de Jordi Majó és un dels que ha sonat a l’entorn blaugrana per encapçalar una candidatura a les eleccions al Barça.Qui ja fou present als comicis de l’any 2003, en els que queda en tercer lloc, respon les nostres preguntes sobre aquests comicis i la seva possible presència.

Com valora la convocatòria d’eleccions per part de la junta?Quan creu que haurien de convocar-se? Com veu que puguin ser al mes de juliol?

Ho valoro bé,considero que és tard però millor que mai. Crec que haurien de ser inmediates però crec que seran el mes de juliol.

El seu és un dels noms que sona a l’entorn blaugranas com a presidenciable .Té intenció d’articular alguna candidatura per optar a la presidència del Barça? Si no la lidera, té intenció d’estar present en algun projecte? Quins haurien de ser els requisits indispensables per formar part del projecte?

Estem treballant pero no es decidirá res fins que es convoquin oficialment. No aniré amb cap altre candidat.Será benvingut al nostre grup qualsevol persona que cregui en el projecte i vulgui treballar.

Quins creu que seran els candidats en aquests comicis? Qui creu que és el favorit per accedir a la presidència del Barça?

Benedito,Laporta,Castells,Font,Bartomeu,Freixa,Vilarubí,….i poder altres. El Favorit? No ho se.

Quins creu que han de ser els pilars sobre els que cal construir el Barça del futur? Mantenir a Messi ha de ser un d’ells?

Messi ha d’acabar la seva carrera al Barça.Pel que fa als pilars,serien:Gestió professional, honestedat i transparència.

Si avui fossin les eleccions i hagués d’escollir un candidat dels que ja s’han presentat o dels que sonen quin seria i perquè?

Depén de si em presento jo. Si no fos així , cap dels que he anomenat em l’anterior pregunta m’agrada com a President.

Lectures 3537 vegades per 582 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY