SHARE
Font:Sport
Font:Sport

Jordi Roura ha comparegut davant dels mitjans abans del partit de demà contra el PSG. El segon de Vilanova ha confirmat que el de Bellcaire s’asseurà a la banqueta blaugrana però ha estat ell qui ha respost sobre el partit de demà, l’onze de demà, a més d’alertar que l’equip ha d’estar al màxim per no patir una ensopegada com a Milà.

Per Roura el partit de demà tindrà una  “dificultat màxima”, i per tant caldrà que tots els que juguin estiguin “ intensos i concentrats per les coses el millor possible”. Per tant no es poden repetir els errors de Milà perquè “ens mostra tot el que no s’ha de fer” i “no ens podem permetre no estar al cent per cent. El contrari és un gran equip i et pot guanyar”.

Respecte al rival de demà, el segon tècnic ha explicat que “el PSG té a Ibra, Lucas Moura, Pastore, és un gran equip que vol fer grans coses a Europa” i respecte a les seves característiques ha dit que “es desenvolupa molt bé a la contra però estem habituats a jugar contra equips així” i que “té jugadors molt físics, molt alts, que van molt bé en les jugades d’estratègia”, però que no variarien la seva forma de jugar.

Pel que fa als homes que jugaran demà no ha volgut donar pistes com és habitual i preguntat per Tello ha explicat que” té unes característiques especials per jugar amb nosaltres, que obre el camp, és vertical i obre les bandes”. Sobre Xavi i Alba ha afirmat que “ no varen arribar a temps per jugar a Vigo però l’evolució dels dos és bona . Tenim hores i esperarem als darrers entrenaments per prendre una decisió”.

Sobre la presència del seu amic Vilanova a la banqueta ha explicat que “en principi estarà a la banqueta amb nosaltres. És el primer entrenador, és el “jefe”, el que mana i la seva tornada és molt important perquè tot torna a la normalitat”. A més i en l’àmbit personal ha destacat que “tothom està molt content perquè és molt estimat al vestuari i al club”.

Lectures 1580 vegades per 473 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY