SHARE

jorge messiJorge Messi  ha negat avui a Argentina que el seu fill vulgui marxar del Barça ni que tingui problemes amb la junta directiva del Barça. Deprés de les explosives declaracions del 10 blaugrana, el pare del futbolista ha volgut calmar l’entorn blaugrana asseguramt que el seu fill vol seguir al club i que no estan enfadats amb la junta de Sandro Rosell.

En declaracions  al diari “Olé”, el pare del 10 blaugrana va deixar clar que “Sobre el futur de Leo en el Barcelona. els barcelonistes han de saber que el seu futur està lligat a aquest club”. El pare del futbolista va afegir que “Leo ha crescut en aquest club i l’estima. El seu compromís amb el Barcelona i la seva aficció va molt més enllà del que pugui pensar ningú. Ningú pot dubtar que Leo està a Barcelona per un sentiment i estima que professa per aquest club”. 

Al voltant de possibles problemes amb la directiva, Jorge Messi també va voler calmar els ànims dient que “En absolut. En aquests darrers mesos Rosell ens ha donat  el seu suport en tot moment, agraim aquests gestos i donada l’entitat que té el Barcelona, els podem necessitar en algun moment. Aquest suport és una mostra de l’estima que senten per Lionel”. I respecte a una possible renovació del seu fill, va dir que ” No volem generar cap tipus de tensió amb aquest tema. Si el club ens truca, ens asseurem amb els seus dirigents”. 

Escenificada  per tant la disculpa  per part de l’entorn  de Messi, però no en boca del propi jugador, per l’atac a Faus, esperem que el vice president ecpnòmic o algú de la junta també reconegui l’erros en les paraules de Faus que han originat l’enrenou dels darrers dies, per bé que  el club, si realment vol que Messi segueixi al Barça, faria bé en parlar amb ell i el seu entorn en privat per restablir unes relacions que no passen pel seu millor moment.

 

Lectures 2264 vegades per 548 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY