SHARE
carazo
José Luis Carazo i Anton Parera a la tertúlia de “8 al dia”

Ser president del Barça té  molts riscos. Almenys això és el que es desprèn de les darreres declaracions del periodista del diari SportJosé Luis Carazo, al programa “8 al día” de 8tv en  les que ha afirmat que, al igual que a Sandro Rosell, l’actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu, també hauria rebut amenaces contra la seva persona i que aquestes podien provindre de gent de l’entorn blaugrana interessada en un possible avançament electoral.

El periodista  ha afirmat , en la tertúlia que comparteix amb l’ex gerent del club Anton Parera ( com podeu veure i escoltar a partir del minut 12 al vídeo adjunt) que   l’actual màxim dirigent del Barça també  hauria rebut amenaces i que darrera d’aquestes amenaces hi podria haver gent de l’entorn blaugrana que tindrien la intenció que es celebressin eleccions al club . En concret,Carazo ha afirmat que s’hauria amenaçat de mort via telefònica a Bartomeu perquè segons el periodista ” Hi ha gent que esta desitjant que es facin eleccions ja”.

El periodista va explicar que les amenaces eren en forma de trucades telefòniques al domicili de l’actual president , iguales que les que hauria rebut al seu moment Sandro Rosell i que encara seguiria rebent tot i la seva retirada de la presidència ,  tot i que no va voler donar noms, tot i dir conèixer d’ on podien venir alhora que deia que no en tenia  cap prova al respecte.

 

 

 

 

Lectures 6631 vegades per 1083 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY