SHARE
Josep Colomer quan era treballador del Barça,
Josep Colomer quan era treballador del Barça,

Josep Colomer, qui fou director del futbol base del Barça mentre Sandro Rosell va ser responsable esportiu del club a l’època Laporta, ha estat detingut i posa’t en llibertat després de declarar en el cas  de l’ex president blaugrana . Soci de Rosell en l’acadèmia “Aspire Football Dreams”, la seva declaració està vinculada al cas de presumpte cobrament de comissions irregulars que fa unes setmanes va portar l’ex president blaugrana a la presó de Soto Del Real.

Segons les informacions la detenció s’ha produït en la seva arribada a l’aeroport de Barajas i s’havia retardat fins ara pel fet que Colomer té la seva residència al Senegal, fet pel qual la jutgessa Carmen Lamela no li ha retingut el passaport després  de la seva declaració per la sospita dels investigadors que podria haver actuat com a “testaferro” de Rosell en alguna de les operacions ara investigades. Actualment, i en el marc de la seva feina a Aspire, es trobava buscant joves amb talent a l’Àfrica, un projecte que el mateix Rosell va explicar que estaven duent a terme.

Josep Colomer va entrar com a responsable del futbol base blaugrana al 2003 quan Sandro Rosell era el vice president ecònomic de la primera junta de Joan Laporta i va deixar el club a l’any 2005, amb la sortida de Rosell i la resta de directius afins a ell del club. La seva presència dins l’estructura del club va provocar alguns conflictes amb alguns responsables del futbol base, fet que podria haver fet que Rosell no el portes de nou al club quan va guanyar les eleccions al 2010.

 

 

Lectures 5075 vegades per 501 lectors

Comments Closed