SHARE

Abans de saber els resultats de l´auditoria en un exercici de total parcialitat, diferents membres de la Junta ja havien anunciat que els resultats serien negatius i ho han anat escampant en tots els mitjans de comunicació on han fer alguna intervenció. El més ètic e ideal hagués estat callar fins ahir i presentar al soci, en un exercici de transparència, el que deia l´auditoria. Sino sembla, que la suposada intenció d´enterrar “els ismes” fos cosa de la cursa electoral i els rossellistes tornen a les “andades” en l´estratègia que van portar a terme durant l´època Laporta: “tira mierda, que algo queda…”

Si els números de Xavier Sala Martín donen superàvit i els de l´auditoria encarregada per auditor els comptes del 2010 donen dèficit i la junta veu massa incongruències i decideix contractar una segona empresa perquè re-calculi els comptes, el que no sembla gaire ètic és donar per sentat que els resultats que es faran en el re-càlcul seran negatius. No s´hauria d´esperar a que la propera empresa pogués fer la seva feina sense cap pressió en forma de pistes sobre quin hauria de ser el resultat satisfactori a entregar?

Els resultats els donarà l´empresa que faci l´auditoria o el càlcul, si la junta es pronuncia, sembla que pugui voler influir en el resultat d´aquella auditoria i ja tots sabem que en comptabilitat els resultats dels comptes es poden interpretar de maneres molt diferents.

Llavors tots ens hauriem de preguntar:

  • Quin serà el criteri per escollir aquesta segona empresa que auditi?
  • Alguna d´aquestes empreses té relació amb Sandro Rossell?
  • Seguirà la Junta anunciant els resultats d´aquesta segona auditoria abans que l´empresa es posi a treballar-la?

Que en penseu?

Per cert, avui Javier Faus, farà una roda de premsa explicant els fets..ho farà en català o en castellà?

Lectures 6283 vegades per 1544 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY