SHARE

La setmana passada la Caverna Mediàtica (Godó, Unidad Editorial – marca.com i elmundo – Prisa – as.com…) publicaven en portada la noticia que Joan Laporta estava sent investigat per blanqueig. Aquesta informació va sortir de l´advocat de Tutumlu, Josep Oriola, qui va fer sortir aquesta notícia a la llum.

Doncs resulta que no hi ha investigació perquè la denúncia va ser desestimada pel jutge perquè no hi ha cap evidència de delicte. Això si, la denúncia va ser arxivada el dia 22 de juliol. El diari El Mundo publica la exclusiva on s´admet que Laporta no ha comet cap delicte i que tot ha quedat en la denúncia que algú li va posar.

La pregunta punyetera doncs és perquè Pepe Oriola publica que Laporta està sent investigat, si realment no ho està. Quina és la credibilitat d´un advocat que no és capaç de preguntar si la denúncia està o no arxivada?

Quin interés té en fer-li mal? Qui repara el mal fet fins ara amb les acusacions i filtracions interessades que ningú pot provar?

On és la rectificació de  tots aquests diaris que reproduien en portada aquesta investigació i llençant més “porqueria” sobre l´imatge personal de Laporta?

Laporta és inocent i els que calumnien on s´amaguen ara?

Font: archivada la denuncia por blanqueo de dinero contra Laporta. El Mundo

Lectures 4594 vegades per 1332 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. Els problemes del Laporta amb el Grupo Godó (CiU) Grupo's Z i PRISA (PSOE) i els del PP venen del dia que es va declarar independentista i que estava pensant-se seriosament donar el salt a la política.

    Llavors de ser 2ºn al català de l'any al Periódico el 2006 ja van començar a anar a per ell.

    Laporta dur amb els mediocres i a fer de Catalunya un Estat.

  2. l'objectiu era clar, que la noticia de la demanda al barça quedes en segon terme i ho van aconseguir, ja que a tot arreu van donar les dues noticies, i com sempre utilitzant testaferros, per que han de rectificar els diaris?qui va donar la noticia va ser l'advocat i ell nomes es van fer resso del comentari d'aquest senyor. Si aquest senyor no rectifica no hi ha noticia, estem a l'utopia de george orwell.

LEAVE A REPLY