SHARE

Rosell-serio-rp-2013-reuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Generalitat i el Síndic del Soci del Barça han contradit les raons de la mesura de la junta de Rosell respecte a l’accés dels nens a l’estadi. Segueixen les veus crítiques amb la mesura anunciada ahir per la junta blaugrana, i avui han estat la Generalitat i el Síndic del Soci els qui han contradit les raons esgrimides ahir per tant polèmica mesura de cara al proper Barça- Madrid.

Pel que fa a la Generalitat, el departament d’Interior ha  negat  que la Llei reguli aquet tema i  que hagi demanat al club que prengui mesures per regular l’entrada de nens menors de set anys sense entrada a l’estadi, tot i que  admet que poden servir per evitar situacions de risc.

Com a veu de l’organisme hem escoltat a Maite Casado directora d’administració de seguretat, , qui ha afirmat que “La Llei no diu res respecte dels menors, per tant és una qüestió que queda dins el dret de l’organitzador”, a més de negar que hi hagi risc de mort. O sigui, la Generalitat nega  que la llei estigui darrera la mesura,  i que és el que té la potestat de regular aquest tema.

Com  també el Síndic del Soci , Agustí Bassols, qui en unes paraules emeses al “8 al dia” de 8tv criticava la mesura del club i l’instava a millorar altres aspectes més importants per la seguretat del club, com és el control i les molèsties generades als socis per les aficions rival a Tercera Graderia del Gol Sud de l’estadi.

El Síndic  ha explicat que no entenia que la mesura fos per millorar la seguretat de l’estadi, quan segons la seva opinió té molt més perill la situació de les aficions rivals a  Tercera Graderia de Gol Sud , i els inconvenients que provoquen en els socis blaugranes d’aquella zona. De fet, el Síndic, qui aquest any acaba la seva feina de sis anys al club, ja es va queixar d’aquest tema en la seva intervenció a la darrera Assemblea del club.

En ella, va explicar que hi havia temes greus a solucionar a l’estadi amb els incidents provocats per les aficions rivals a l’estadi, explicant que la temporada anterior s’havia instal.lat una xarxa per separar els aficionats rivals  dels nostres i que abans de fer-ho, tot i tenir una suposada gran qualitat, que el dia de l’estrena ja estava foradada. A més, també va recordar l’entrada de seguidors suposadament violents amb entrades més barates i indicant que la seguretat a l’estadi era una qüestió no resolta.

Lectures 2094 vegades per 671 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY