SHARE

La Junta Directiva no pretèn publicar ni ensenyar el document verdader de la Due Dilligence. El que vol fer la Directiva és produir un resum on es resumeixin les conclusions més destacades de la mateixa. Això ho confirma Josep Maria Casanova en la seva columna d´avui dissabte al diari sport.es

D´aquesta manera la Junta Directiva optaria pel mateix procediment que va emprar quan va comunicar la resolució de l´auditoria econòmica de Deloitte.

Això seria un fet gravíssim, ja que el soci hauria de confiar en un document no oficial i sobre les conclusions del mateix decidir si es procesa judicialment un president del club.

Si la Junta Directiva ha arribat fins aquí, ara mateix el més lògic i més democràtic és que publiqui l´auditoria sencera, frase per frase, punt per punt.  Sinó, tot el “xou” de la Due Dilligence té pinta de ser un “muntatge” i una campanya mediàtica per enfonsar “Laporta” abans de les eleccions al Parlament, tal com ha vingut denunciant SI i alguns mitjans digitals catalans.

Segons Josep Maria Casanova, les raons de la Junta Directiva per no publicar el document oficial seria la necessitat de no “esquitxar” a terceres persones. Això seria un fet doblement greu, perquè a sobre el que ens diu la Directiva és que vol protegir a certs personatges, però que no li importa linxar mediàticament la Junta Directiva anterior. A qui vol protegir Sandro Rosell? O es vol protegir ell mateix, sabent que Laporta i companyia si van a judici podrien demanar que també es procesi a Rosell, Mestres i companyia ja que van formar part d´aquella junta directiva?

Aquestes són les paraules textuals de Josep Maria Casanova:

La directiva está calibrando la posibilidad de no dar la auditoría completa y sí un amplio resumen que evite los temas confidenciales que puedan dañar a terceras personas.

La Due Dilligence és una promesa electoral. Que la publiquin tota de forma oficial o que no la publiquin, però coses a mitges tintes, no;  i ensenyar documents no oficials no és la forma procedir ni de donar exemple si  ens basem en el suposat codi ètic.

Font: El peligro que corre el Barça…de Josep Maria Casanova – Sport.es

Lectures 5398 vegades per 1390 lectors

Comentaris

8 COMMENTS

 1. Ens volen colar un altre powerpoint. De que va aquesta gent?
  Ara que ensenyin tota l´auditoria o res de res.

 2. I qui són les terceres persones a les que es vol protegir? Si hi ha culpables, o paguen tots o ningú!
  O no? O és que als amiguets els volen protegir?

  Quina màfia!

 3. Al sandro mentider, k es vagi preparant si no compleix les promeses! Al loro rosell que com no espavilis començarem a cridar sandro dimissió!

 4. quins pudrits butiflers fills de puta! això si que és tenir l´ENEMIC instal·lat a casa. BURROS els catalans barcelonistes d´haver-os deixat enredar per aquesta colla d´ESPANYOLISTES!

 5. És que això no acabarà gens bé, està cantat….l´assemblea de compromisaris pot ser el pitjor cop d´estat des de l´era de Franco…

LEAVE A REPLY