SHARE

josep maria casanovasLeo Messi  va marxar a recuperar-se al seu país i els intermediaris de Rosell es recorden d’ell tot i que no estarà avui a Bilbao. Tot i l’important partit del Barça avui contra l’Atlètic, reconegut pel mateix Martino,  alguns periodistes propers a la junta  prefereixen parlar de la  marxa de l’argentí al seu país o d’iniciar un nou cicle on aquest compateixi lideratge amb Neymar.

El primer d’ells és de Josep  Maria Casanovas al diari Sport, on critica el fet que el millor futbolista del món marxi a recuperar-se a l’Argentina, en comptes de fer-ho a Barcelona. Sota el títol clar de “¿Per què ha de recuperar-se Messi a l’Argentina?”, el periodista critica que “Ningú hagi donat arguments convincents per justificar que el procés es faci allà i no aquí com seria normal”.

El periodista també deixa clar que “És una recuperació en la que el Barça es juga mitja temporada, un cas massa transcendent per seguir-lo a la distancia”, en referencia a que els metges blaugranes hagin de viatjar per saber el seu estat. A més, també deixa caure que “Allà estarà en mans dels metges de l’AFA que potser pensin més en Brasil 2014 que en el Barça”, una crítica que bé podria alimentar els qui pensen  que el 10 blaugrana pot tenir més en ment el Mundial que el Barça.

També un dels periodistes amb millors contactes amb la junta actual, un dels més clars intermediaris que va assenyalar Guardiola al seu dia, Francesc Perearnau, parla avui a Mundo Deportivo de fer un  projecte nou. El periodista parla que la derrota de dimarts no afecta la planificació de Martino, en una temporada “Que cada cop més es situa com la frontera entre un cicle i un altre, un any de transició en el que cal acomiadar el passat amb el respecte degut i alimentar el futur des del realisme i l’esperança de seguir regnant a la Lliga i a la Champions, això sí des de l’esforç i la il·lusió mai des de l’enyorança de l’excel·lència o d’un permanent revisionisme del passat”.

Per tant, una de les veus més properes al que seria el Rosellisme intel·lectual  ens avisa  que “Toca iniciar un altre cicle, ni millor ni pitjor, diferent en el que el potencial de Messi, recuperat, i la projecció de Neymar trobin un equip que creixi a la seva manera i al seu estil”.  Un estil que veurem quin és, doncs el de Messi i el Barça de Guardiola ens van dur a la glòria, i veurem si aquest nou pot compaginar els dos futbolistes o un d’ells ens acaba deixant, després d’una campanya que podria estar iniciant-se.

 

 

 

Lectures 6552 vegades per 1667 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY