SHARE
Font: Sport. Foto del Cadet A del Barça.

La Premier té predilecció per exportar joves perles de la cantera del Barça. Després de les bones experiències amb homes com Cesc i Piqué, els clubs anglesos segueixen intentant pescar futbolistes a la pedrera blaugrana, i  els dos darrers podrien ser dos futbolistes del cadet, Pleguezuelo i Josimar.

Segons informa avui el diari Sport, l’agent dels dos futbolistes, Raúl Verdú, hauria informat al club blaugrana que els dos rebutjaven les ofertes presentades pel Barça per la seva renovació. Darrera de la possible marxa dels dos hi ha la normativa jurídica actual que permet la lliure sortida del futbolista només abonant uns modestos drets de formació, un fet aprofitat per aquets clubs per oferir contractes importants als futbolistes i majors que els que ofereix el Barça ( tres temporades   a raó de 12.000, 15.000 i 18.000 euros).

Dels dos futbolistes , el més prometedor a hores d’ara és el defensa Julio Pleguezeuelo, un futbolista polivalent que ha despertat l’ interès de varis equips de la Premier, entre ells City i Tottenham, però sobretot de l’Arsenal, qui vol repetir amb ell els casos més recents de Jon Toral i Hèctor Bellerín. En el cas de Josimar, és tracta d’un mig campista equatorià i el seu futur també apunta a la capital londinenca.

Cap dels dos tornarà a vestir la samarreta del Cadet, doncs el club  mantindrà la seva pauta d’apartar de l’equip a aquells futbolistes que comuniquin que deixaran el club.

 

Lectures 1132 vegades per 374 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY