SHARE

barç1- Guanyar el Maccabi dóna prestigi.  Malgrat que els de Pascual ja són primers de grup i en el partit d’avui no es juguen res, una victòria davant el conjunt israelià sempre dóna prestigi. A més, un triomf davant un dels equips més en forma del continent suposaria una nova injecció de moral per afrontar el decisiu play off de quarts de final que es disputarà a partir de la setmana vinent.

2- Bon partit per fer proves.El Maccabi és un rival exigent amb un nivell tècnic i tàctic molt semblant al dels possibles rivals del Barça Regal en el play off de quarts de final. Aquest fet permetrà a Pascual dur a terme variants tàctiques que li puguin ser útils de cara als propers partits, especialment la posició de tres on l’absència de Mickeal obliga trobar variants.

3- Nova revàlida per Ingles.L’australià ha de convertir-se en el relleu de Mickeal i avui té una nova oportunitat per demostrar que és un substitut fiable. Davant el Montepaschi va completar un gran partit però dilluns passat davant el València la actuació d’Ingles va passar desapercebuda. Aconseguir un nivell regular de joc ha de ser l’objectiu que s’ha de proposar Ingles i avui té una bona oportunitat per aconseguir-ho.

4- El Maccabi es juga la vida.El conjunt israelià ha de guanyar al Palau per classificar-se per els quarts de final sense haver de dependre de resultats de tercers. Aquesta circumstància farà que els de David Blatt surtin al Palau amb la màxima tensió. Aquest fet provocarà que el Barça Regal no perdi la competitivitat i hagi de fer un bon partit per poder guanyar.

5- Aturar James i Eliyahu. El nord-americà i l’israelià són els jugadors al voltant dels quals gira el joc interior del Maccabi. Es tracta de dos pivots clàssics amb bons moviments al pal baix i que van bé al rebot. Si els interiors del Barça Regal carreguen de faltes aquests dos homes tindran molt a guanyar, ja que els recanvis a la pintura dels macabeus no són de moltes garanties, ja que la força dels israelians és en el joc exterior.

Lectures 1981 vegades per 598 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY