SHARE

madrid-barça+1- Regularitat :  Si el Barça vol guanyar al Palacio de los Deportes  haurà de mantenir la regularitat durant tot el partit. Els blaugranes no es poden permetre les desconnexions que pateixen en alguns trams de partit perquè davant els blancs és sinònim de derrota. Per guanyar el clàssic, tenir cura de tots els detalls.

2- El rebot defensiu : El Madrid és un dels millors equips d’Europa en el rebot ofensiu, amb un mestre en la matèria com Felipe Reyes. Els blancs treuen petroli de les segones opcions que tenen gràcies al rebot ofensiu. Per aquest motiu, els blaugranes hauran de treballar conjuntament en el control del rebot defensiu, sent Dorsey un dels jugadors que més pot aportar en aquesta tasca.

3- El contraatac:   El Madrid és el millor equip d’Europa en el joc de transició, amb homes  com Llul, Rudy o Sergio Rodríguez que dominen a la perfecció aquest aspecte del joc. El Barça ha de ser capaç d’evitar les transicions ràpides dels blancs i per aconseguir-ho hauran d’anar ràpid al replegament defensiu. Tanmateix , els blaugranes han de fer valer la seva superioritat en l’atac en cinc contra cinc, on el Madrid té problemes defensius.

4- Els “tapats” : En partits d’aquest estil, l’aportació ofensiva d’homes com Navarro, Lorbek o Tomic es dóna per segura, però amb tres jugadors no n’hi ha prou per contrarrestar el poder anotador del Madrid.  Per guanyar els blancs cal que apareguin homes amb que ningú compta i que tenen una bona prova per mostrar la seva qualitat com Nachbar, Papanikolaou o Abrines, que té una gran oportunitat per confirmar el pas endavant que ha fet aquesta temporada.

5- L’hora de Lorbek :  Lorbek ha anat entrant progressivament a l’equip i en el darrer partit davant el Gran Canaria va ser el millor de l’equip. L’aler-pivot eslovè té en el clàssic l’oportunitat per mostrar que la seva lesió ja és història i tornar a ser aquell Lorbek que amb el seu repertori de moviments al pal baix va ser clau per conquerir l’última lliga ACB dels blaugranes. Amb l’eslovè al 100%, els pivots del Madrid aniran de corcoll i el Barça tindrà molt guanyat.

Lectures 7128 vegades per 2381 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY