SHARE

laporta2Ahir va ser Vicenç Pla qui va fer sentir la seva veu respecte la sentència dels estatuts en una roda de premsa. En vista del que aquest va dir, ara cal escoltar les altres parts de tot el procés, Laporta i la resta  de directius i  el club, i la propera setmana podrem sentir la de l’ex president.

Mentre algunes notícies deien que Laporta podia estar pensant realitzar la roda de premsa aquesta mateixa  setmana, es parlava del proper dijous, avui fonts properes a l’ex president han confirmat a Raco Blaugrana que la roda de premsa tindrà lloc la propera setmana.

Cal recordar que Laporta estava la setmana passada de viatge pels Estats Units i que ja va deixar sentir la seva veu  a través dels micròfons de Catalunya Ràdio quan es  va conèixer la sentència. No obstant, la seva aparició en roda de premsa per explicar  el seu punt de vista de la sentència, així com també tot el que l’envolta  la mateixa i a la gent que l’ha impulsada, de ben segur que tindrà repercussió  mediàtica com l’esta tenint tot aquest tema dels avals.

 

Lectures 2162 vegades per 604 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY