SHARE

roda de premsa tata martinoTata Martino creu que els partits que afronta la propera setmana el seu equip són importants però no decisius. El tècnic argentí ha passat per la sala de premsa abans del Osasuna- Barça de demà,en una  llista on les novetats són Puyol, Mascherano i Messi i les baixes per decisió tècnica Piqué, Alves i Alexis. Així el tècnic ha parlat de Puyol, de Piqué i de la crisis generada per no deixar entrar nens al Clàssic.

La propera setmana de l’equip

“Afrontarem una setmana de partits importants però no decisius”

El rival de demà

“Espero un Osasuna agressiu, ha millorat als darrers partits i sobretot li has donat molt esperit  la seva darrera victòria a domicili. Serà un equip que vindrà a pressionar-nos, a no deixar-nos jugar des de darrera, esperem poder corregir-ho i tenir la pilota perquè no ens facin mal a la contra.”

Els precedents favorables contra el Milan

“Quan s’enfronten equips del nivell del Barça i del Milan no em fixo en les estadístiques ni els precedents recents. Els grans són grans i sempre cal tenir-los en compte”

Els problemes de Piqué

“Piqué tenia molèsties al pubis i l’ abductor molt puntuals, contra el Valladolid ja  el vàrem canviar. Contra Bielorússia se’l va veure més molest, ell em va dir que el segon contra Georgia estava menys molest, ara està fent treball i si demà hagués de jugar ho podria fer”

La crisi setmanal pel tema dels nens a l’estadi

“Entenc que quan jo parlava de crisis setmanals ho feia més de futbolístiques. És una decisió de la directiva, entén que hi ha un grup que treballa el tema i sé que no és una situació fàcil.”

Al voltant de si ell anava a l’estadi de petit

“Que m’hagin dut al camp esporàdicament , m’agradava  més jugar que anar-hi. Si és cert que  els nens anaven però a l’Argentina és una situació que fa uns anys va canviar, per cada pare que vol dur un nen al camp hi ha una mare que no ho  vol”

El retorn de Puyol

“De Puyol em sorprèn l’expectativa i  la il·lusió que té per estar amb l’equip, com un nen que va a debutar,  per algú amb la seva carrera que tingui aquesta il·lusió m’entusiasma a mi. Les mancances que pot tenir per no haver jugat durant sis mesos, segur que les compensa el seu esperit.

Busquets, titular tots els 180 minuts amb la Roja

“Com entenia que jugaria  els dos partits de la selecció, per això no el vaig posar contra el Valladolid, demà entenem que no ha de parar”.

La seva estrena al Mini el cap de setmana passat

“Amb Eusebio hem parlat varies vegades, no de jugadors perquè estem molt a inici de temporada. Tractem de portar-los als entrenaments per  veure’ls, i no només anant a veure un partit del Barça B.”

Possibles fitxatges al mercat d’hivern

“Em plantejo començar i acabar l’any amb aquest grup de jugadors. No tinc res més a dir sobre el mercat d’hivern”

 

Lectures 1462 vegades per 421 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY