SHARE

El Madrid no pensa fer autocrítica del partit del Clàssic i prefereix recordar-se només de l’actuació arbitral per justificar la nova derrota.  No només són els periodistes de la Caverna els que s’abonen a la teoria, sinó que la pròpia web del  club blanc firma una crònica del partit força partidista, a més d’ofensiva pel Barça i els seus socis.

El narrador diu la derrota va ser “Injusta, immerescuda i indignant”, davant “un Barça ultradefensiu, renunciant al seu futbol, a la pilota i a un estil que es suposava que era l’únic vàlid al món” . La crònica diu que els blaugranes   “Van donar tantes puntades al seu estil com a jugadors madridistes i va trobar l’inestimable ajuda d’Undiano” , doncs per ells l’àrbitre va regalar la victòria al Barça “Amb  dos penals i una expulsió no xiulats”.

A més   de criticar el  joc blaugrana, la televisió del club blanc s’atreveix a criticar els socis blaugranes afirmant que  després de veure el joc de l’equip del Tata , “Amb el cul a l’àrea i buscant contres i pilotes llargues, viure per veure, els talibans de l’estil irrenunciable es deuen haver donat de baixa de soci de cop, en bloc. ” No fa falten les queixes pel penal a Cristiano, que qualifiquen “ De manual” i de “ El penal més clar que li faran a la seva carrera”.  


 

 

Lectures 1661 vegades per 509 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY