SHARE

Els socis enquestats per Catalunya Ràdio prefereixen  Unicef o no portar publicitat a la samarreta del primer equip abans que portar Qatar Airways. El retorn d’Unicef a  la part davantera de la samarreta de l’equip és la opció preferida pels 804 socis  ( un 48,1%) que varen respondre l’enquesta del citat mitjà, per davant de tornar a deixar-la sense publicitat (un 19,3%) o del patrocinador actual, Qatar Airways ( un 15,8%).

A banda d’aquestes tres opcions, l’opció d’una altre marca comercial compta amb  el suport del 15,4% dels socis enquestats, mentre que l’1,4% optarien per Scholas Ocurrentes, una opció que ve sonant els darrers temps. 

Les preguntes desvetllades avui pel mitja han estat de caràcter publicitari,doncs el matí han explicat que el 60% dels socis  enquestats no acceptarien una gran quantitat de diners a canvi de canviar el nom de l’estadi.

Demà serà el torn de nou de la vessant esportiva i al matí es desvetllarà si els socis blaugranes enquestats pel mitjà es vendrien Leo Messi a canvi d’una quantitat important de diners. 

Lectures 1806 vegades per 354 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY