SHARE

Des de RacóBlaugrana podreu seguir en directe l’Assemblea de Compromissaris del FC Barcelona que se celebrarà demà al Palau de Congressos de Catalunya a partir de les 15h i s’allargarà fins al voltant de les 21h. A les 22h els directius i la gran majoria dels compromissaris hauran de ser al Camp Nou per presenciar el partit entre el Barça i l’Atlético de Madrid.

El FC Barcelona calcula que aquest any el nombre de compromissaris no arribarà als mil, per sota de la participació de l’any passat, la més numerosa en tota la història del club, amb 1.070 compromissaris.

Les circumstàncies que envoltaven l’última assemblea, la primera de Rosell amb la Due Diligence i l’acció de responsabilitat sobre Laporta com a temes estrelles, no són igual de morbosos que les d’aquest any.

L’Assemblea del dia 24 l’obrirà el president Sandro Rosell amb un discurs institucional on detallarà l’estat del club. Posteriorment, intervindrà Antoni Rossich, en la seva qualitat de director general, i els directius Jordi Monés, Jordi Cardoner i Javier Faus per defensar les propostes del Camp Nou sense fum, la grada d’animació i el patrocini de Qatar Foundation respectivament.

Lectures 4536 vegades per 1264 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY