SHARE

assembleaL’Assemblea de Compromissaris del Barça tindrà lloc el proper dissabte dia 5 d’octubre. A falta de confirmació oficial per part del club,  el que si s’ha confirmat avui és que el Barça- Valladolid, que havia de coincidir amb l’acte, es jugarà aquell dissabte a les 22 hores, pel que l’assemblea tindrà lloc aquell mateix dia abans del partit com en les darreres ocasions.

Recordem que en l’assemblea d’aquest any, els socis compromissaris escollits hauran  d’aprovar els nous estatuts del club, unes normes que  regiran a partir d’ara el rumb de la nostre entitat. Per tal de que tots els socis puguin conèixer les novetats que aquests incorporen, el club organitza unes sessions informatives per tal de que tots els socis puguin conèixer les novetats dels estats.

A  més, des de Racó Blaugrana i conscients que l’Assemblea és l’únic moment en que  els socis, en aquest només els que han  estat escollits com a compromissaris, poden deixar sentir la seva veu i davant la importància de l’aprovació d’uns nous estatuts, farem un seguiment ampli previ i posterior a l’acte. En els propers dies, anirem explicant les diferents modificacions estatutàries mitjançant articles i entrevistes,que permetin que els socis tinguin tota la informació de cara al citat esdeveniment.

 

Lectures 1053 vegades per 247 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY