SHARE


Dures declaracions d’Eusebio després de la derrota del Barça B. Va advertir que no vol un equip “d’individualitats”i que el filial no és un “aparador”.  Molt bé, fantàstic. Doncs si el seu objectiu és aquest, té a les seves mans complir-lo perquè… ell és l’entrenador! Si és incapaç de conjuntar els jugadors i de trobar la millor ubicació per a cadascun d’ells perquè treballin com un equip coordinat i sòlid, que dimiteixi i deixi pas a un altre que es vegi capaç de fer-ho.

Els darrers anys hem viscut un caos en el futbol base: canvis de responsables, fitxatges de jugadors que ni de lluny tenien nivell per a jugar al filial a un preu escandalós… a tot això, afegir-hi l’estancament d’alguns jugadors que prometien molt. El que està passant amb Montoya és del tot incomprensible. Marc Bartra demostra, partit rere partit, que és el defensa més en forma de l’equip però, en canvi, no gaudeix dels minuts que mereixeria.

Un altre que anava per a crack, Sergi Roberto, no apareix pels terrenys de joc de fa temps. I Thiago, teòric substitut de Xavi, quasi regalat al Bayern de Munic. Quin missatge es transmet als joves jugadors que treballen cada dia amb la il·lusió de pujar al primer equip?!

La Pedrera ha estat, els darrers anys, clau per a explicar els triomfs i èxits de l’equip. El Barça, com a Club, té l’obligació de tractar-la com el que és: la base del seu present i futur.  

Lectures 7022 vegades per 1613 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY