SHARE
Imatge d'arxiu del Camp Nou
Imatge d’arxiu del Camp Nou

Ahir els socis que van assistir al Barça-Córdova  es van veure sorpresos  amb una enquesta encarregada en clau de balanç i electoral, que Mundo Deportivo ha reclamat com a seva després d’afirmar que era del club. Sorprèn que  si es el mateix diari  qui realitza l’enquesta primer no ho sàpiga i primer informi que es del club i no seva per rectificar poc després , a més també sorprèn que es faci a les afores de l’estadi i no a la pàgina web del mitjà i que compti amb moltes preguntes que bé  podrien ser del club.

L’extensa enquesta, i tal i com va desvetllar ahir la periodista Marta Carreras en una notícia que ara ja no apareix a la pàgina web del seu mitjà, es preguntava perquè es poses una nota a l’equip de Luis Enrique , als fitxatges del passat estiu,  si s’estava a favor de la renovar el patrocini amb Qatar ,si les eleccions haurien  de ser al 2015 o al 2016 i si votaria a Bartomeu, Laporta o a Benedito entre d’altres.

Aquestes són les  7 preguntes formulades als socis:

1. Posa nota al Barça de Luis Enrique.

2. Valora de l’1 a 10 els fitxatges d’aquesta temporada.

3. ¿Renovaries l’acord amb Qatar?

4. ¿T’agrada la nova samarreta amb les franjes horitzontals?

5. ¿Quin president li  agradaria pel  Barça? (es podia elegir entre de Laporta, Benedito i Bartomeu).

6.  ¿Quan vol que es convoquin eleccions:2015 o 2016?

7. ¿Creu que hi ha una campanya contra Messi?

Demà  veurem quins son els resultats  i si s’assemblen als de l’enquesta digital amb preguntes molt similars del diari Sport, la periodista Danae Boronat va avançar a la roda de premsa de Luis Enrique que la nota a l’equip estaria propera al Notable, d’una enquesta que ben bé podria haver encarregat el club, com el mateix mitjà que després se la va atribuir va afirmar primer, com es pot veure en una notícia publicada que després va esborrar.

A més, aquesta no és la única enquesta realitzada als socis del club la present setmana, doncs alguns socis haurien rebut trucades telefóniques per fer-los una enquesta per valorar varias aspectes del club, en la que per exemple es preguntava per unes futures eleccions a la presidència  i sobre a qui es votaria en aquestes, amb una terna de noms que als habituals incloïa també a Xavier Sala i Martín i a Jordi Farré, qui fa unes setmanes va presentar el seu equip. Tot i que no es coneix l’autor de les mateixes, tot fa pensar que són del propi club, qui les realitza periòdicament.

Captura de cerca amb Google on es pot veure la notícia anterior de Mundo Deportivo.
Captura de cerca amb Google on es pot veure la notícia anterior de Mundo Deportivo.

Lectures 3279 vegades per 430 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY