SHARE

Messi-Luis-Enrique

 

 

 

 

 

 

 

 

Leo Messi no estàcontent els darrers temps a can Barça i les seves darreres  accions parlen per si mateixes. Si primer l’argentí va mostrar la seva disconformitat a Luis Enrique amb la seva suplència a Anoeta, després va venir la seva absència de l’entrenament de portes obertes per una inoportuna gastroenteritis, a més de per haver seguit a través de les xarxes socials al Chelsea, on juga el seu bon amic Messi.

La sequència  d’inici de l’empipada de l’argentí cal situar-la al passat divendres, just accabat d’aterrar del permés del club, quan el 10 blaugrana es va enfrontar amb Luis Enrique per les normes d’un dels partidets d’entrenament. L’enuig del futbolista podria haver quedat només en una anècdota, però el tècnic va decidir asseure’l d’inici a la banqueta a Anoeta, un lloc en el que l’argentí li agrada molt poc estar.

Aquesta decisió de Luis Enrique hauria provocat el segon enfrontament entre els dos en poc més de tres dies, doncs el futbolista hauria recriminat al vestuari la seva suplència al tècnic després que aquest anuncies l’onzé inicial a l’hotel, i inclús s’hauria discutit amb el psicolèg, Joaquim Valdés. La posterior derrota i la mala imatge de l’equip no fan bé sinó enfadar encara més al 10 blaugrana.

El següent episodi no tardaria ni 24 hores en produir-se, amb l’absència del futbolista per una misteriosa gastroenteritis de l’entrenament a portes obertes del Mini Estadi, de la que el futbolista es disculparia a les xarxes socials pel fet de no poder compartir el temps amb els nens. I si per si tot aixó ja no fos prou exemple del clima de tensió del futbolista amb el tècnic i el club, l’argentí decidiria seguir a la seva compte d’Instagram, que ell mateix gestiona,  al Chelsea, a Courtois i a Filipe Luis, un fet anecdòtic sinó es situa dins la cronologia de fets dels darrers dies.

Per sobre de la crisis oberta al club amb la destitució de Zubi, la marxa de Puyol, la pèrdua de credibilitat de Luis Enrique davant l’aficció i la junta o de la reunió de la pròpia directiva del proper dimeccres ,on es demanarà al president un avançament electoral, faria bé el club en intentar que l’incendi amb Messi no creixi més. La possibilitat que Messi es pugui cansar de seguir vestint la samarreta blaugrana i vulgui buscar nous horitzons per disfrutar dins un terreny de joc podria suposar una pèrdua irreparable pel present inmediat i sobretot pel futur d’un club que no pot prescindir , i menys en la situació actual, d’un actiu tant valuós com l’argentí. 

 

Lectures 2050 vegades per 441 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY