SHARE

agger barçaExperiència. El central danès porta 7 anys a l’equip anglès, va arribar l’any 2006 procedent del Brondby,una dilatada trajectòria en un equip històric i en una lliga tant dura i competitiva com la Premier.

Poder aeri. El central té bona planta,  fa 1,91 metres d’alçada, i el joc aeri és un dels seus forts, tant en  defensa com en atac, però sobretot en defensa perquè en 7 anys en l’equip anglès només ha anotat 7 gols. No obstant, la darrera temporada ha millorat en aquest darrer aspecte anotant 3 gols.

Preu assequible. El sobrecost pagat pel Barça per avançar un any l’arribada de Neymar, 17 milions, ha deixat la caixa  blaugrana sota límits i com va avançar el president, el club només estarà per fitxar un o dos futbolistes més, amb l’opció de fitxar només el central a més de poder fitxar un porter però no incorporar-lo ni pagar-lo fins l’any vinent. Aquí encaixaria el danès doncs la seva sortida es mouria entre els 10-15 milions, tot i que l’interès mostrat pel Mònaco en el futbolista podria encarir l’operació.

Bona sortida de pilota. Una condició necessària en els futbolistes  que vulguin  jugar al Barça, i que el defensa compleix gràcies a la seva bona visió de joc i bon desplaçament de pilota, a més de bob xut des de llarga distància. A més, el danès compta amb bones virtuts defensives, com l’anticipació i certa agressivitat que el fan tenir un bon perfil per complementar el de Piqué.

Lectures 2026 vegades per 597 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY