SHARE

gerard lopez debut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerard López va debutar amb golejada a la banqueta de Catalunya contra Cap Verd. L’ex futbolista del Barça va debutar a les banquetes amb victòria amb el combinat català, i per tant es va mostrar molt feliç del seu debut, a més de parlar de la defensa de tres del primer temps, de la presència d’Oriol Rosell o de l’assistència al partit.

El balanç del partit

“El balanç és molt possitiu, sobretot en actiud i compromís. No puc estar res més que feliç , debuto amb victòria. I repeteixo la implicació dels jugadors ha estat total.”

Elogis pels seus futbolistes

“Al acabar el partit els he agraït la seva assistència,l’ambient ha estat molt bo des de la primera xerrada del matí. Tinc el privilegi de tenir la millor fornada de jugadors catalans de la història. Amb aquests  futbolistes el futbol és molt més fàcil.”

La presència d’Oriol Rosell

” Si Oriol Rosell no ha jugat més ha estat per les molèsties del seu turmell El fet que l’Oriol Rosell hagi arribat fins aquí, i s’hagi entrenat a Puigreig tota la setmana per ser aquí és motiu d’orgull  .Un jugador tant implicat com Rosell havia d’estar aquí i debutar amb la selecció catalana. Tant de bo en properes convocatòries el poguem tenir més minuts.”

La defensa de tres al primer temps

“La defensa de tres ha estat deguda també a les baixes que hem tingut. A la primera part em venia de gust que la gent vingues i pogués veure un equip més ofensiu, com ha demostrat que haguem fet 3 gols en pocs minuts. Volia que donessin espectacles i fessin gols, als darrers hi havia certa mancança en aquest aspecte.”

L’assistència al partit

“El mínim era 20.000. El dia no era l’ideal, dilluns laborable, a més feia fred. Estic orgullós de les 20.700 persones que han pujat a l’estadi. Veurem si més endavant si  canvia la nostre situació amb els passos que estem fent.”

 

 

Lectures 1997 vegades per 585 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY