SHARE

Un recull de les bromes d’avui

Casillas  Barcelona. Mundo Deportivo utilitza un dels futbolistes que més han fet escriure des del darrer cap de setmana de futbol, el del porter blanc per anunciar que hauria estat a la ciutat comptal. La notícia firmada per un curiós  Silvino Paramés, en referència a un dels col.laboradors de Mou, també ens parla d’una visita del porter al Museu del Barça i de que  s’hauria comprat un caganer del seu tècnic Mourinho.

Shaq professor de Howard. La NBA és l’objecte de la innocentada del diari Marca, que afirma que l’actual pivot del Lakers. Howard , rebria classes de Shaquille O’Neal, per millorar el seu llançament de tirs lliures. Així, la notícia ,firmada per Armando Lío, diu que l’ ex pivot utilitzarà entre d’altres tècniques la Zen perquè Howard millori el seu percentatge des de la línia d’un punt.

El fill de Piqué. El central barcelonista ha fet broma avançant el naixement del seu fill a la seva compte de Twiteer, un fet que ha creat força enrenou, fent-se eco de la mateixa mitjans sobretot internacionals, fins que poc després confirmava la innocentada a la mateixa xarxa social.

pique

 

 

 

Fitxatges de ficció. Com no,els fitxatges també han estat un dels temes del dia dels sants innocents, com el Granada qui anunciava a Twiteer el fitxatge de Falcao, el Mirandés el de l’ex madridista Guti, ja retirat, el modest Huracán de València  amb el madridista Arbeloa o el Llagostera amb l’ex espanyolista Tamudo.

falcao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soriano torna al Barça. La nostre feia referència a una tornada de l’ex vice president econòmic per tornar a ocupar el càrrec de la mà de Rosell. La notícia, de la que no tot era una innocentada, com per exemple els atacs a l’ex vice president barcelonista, també afirmava que es retirava la demanda contra l’anterior junta, un fet més que només es pot tractar d’una broma amb la junta actual.

 

Lectures 1218 vegades per 425 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY