SHARE

20130206-144246.jpgUn futur prometedor. Amb 24 anys, el futbolista del Dortmund és un dels centrals amb més futur del panorama europeu. No obstant, aquestes expectatives de futur, fan que el seu preu s’elevi, es parla de 30 milions, i veurem si el Barça esta disposat a pagar-lo.

Sumar centímetres a l’equip . Els seus 1,91 centímetres servirien per formar una parella d’alçada a l’eix de la defensa amb Piqué., a més de poder complementar-se amb Puyol i Mascherano. A més, a l’equip amb la marxa els darrers anys dels homes amb més alçada, li vindrà bé poder sumar centímetres per defensar les pilotes aèries.

Bona sortida de pilota. Tant al seu club com a la seva selecció, Hummels esta acostumat a treure la pilota des de darrera, un fet indispensable sí es vol ser central a can Barça. Aquest seu bon toc i les seves elegants sortides amb la pilota jugada, a l’estil Piqué, juguen al seu favor, mentre que certa lentitud seria un aspecte negatiu.

Experiència internacional. Tot i la seva edat, ja és el central titular d’una selecció tant exigent com l’alemanya, en la que ja acumula 22 partits. A més ja va participar com a titular en tots els partits dels alemanys a la passada Eurocopa, on els seus van caure a les semis contra Itàlia.

Acostumat a la pressió. Jugar al Dortmund i sobretot a la selecció alemanya no és fàcil, pel que Hummels ja esta acostumat a la pressió. A més amb els èxits recents del seu equip, acumula dues Bundesligues seguides, en els que ell ha estat peça bàsica mostren la seva capacitat competitiva.

Lectures 2707 vegades per 870 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY