SHARE

messi descarta una super oferta per marxarHo explica Mundodeportivo avui en un article firmat per Francesc Perearnau, Leo Messi hauria rebutjat una oferta d’un equip rus segons la qual cobraria uns 30 milions d’euros per temporada (el mateix que cobra ara mateix el jugador millor pagat del món, Samuel Etoo). El club rus li hauria pagat al Barça 250 milions d’euros pel traspàs de l’argentí.

Integració. Leo Messi s’ha integrat molt bé a Barcelona. L’argentí és un home tímid i per qui les amistats i la seva identificació amb el lloc on viu és important. Messi viu envoltat per la seva família que també ha establert les seves noves arrels a Barcelona. Marxar ara, seria fer un canvi brusc a la seva vida i integrar-se a un nou tipus de vida, cultura i país.

Competitivitat. El club rus no és dels grans d’Europa, la lliga rusa no és de les més fortes i reconegudes. Per tant, el millor jugador del món prefereix quedar-se en un club amb una reputació i garantia per seguir guanyant títols a nivell col.lectiu i individual que emprendre una aventura a una lliga on els seus èxits no siguin tan reconeguts.

Estabilitat. Acaba de nèixer el seu fill, Thiago i no és la millor idea canviar de país ara mateix. El seu nano serà català i viurà els propers anys a Catalunya amb tota seguretat.

Idioma. L’argentí és un home a qui li costen els idiomes. Entèn el català, però no el parla i tret del seu castellà natiu, no parla cap altra idioma. Tot i que Messi no és un home de moltes paraules, la comunicació és clau per aspectes importants com la motivació, la seguretat i els sistemes tàctics d’un club.

Clima. Barcelona no és la ciutat més càlida del món, però molt més que qualsevol de les capitals ruses segur que si. Anar a viure a Rússia és tot una aventura que molts han de fer per seguir creixent com a futbolistes perquè a la Liga BBVA se’ls tanquen les portes, però que jugadors com Messi no en tenen cap necessitat.

Lectures 1785 vegades per 523 lectors

SHARE
Previous articleEl rècord de Messi, moment històric del 2012
Next articleUn equip gairebé perfecte
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY