SHARE

Zubizarreta va tancar la porta a la seva marxa aquest hivern

villaGols. L’asturià és el segon màxim golejador  de l’equip  amb 8 vuit gols, 5 en lliga i 3 en Copa, però això sí a molta distància del primer Messi amb 33, 26 en lliga més 5 a Europa i 2 a la Copa. No obstant les seves xifres sí són molt millors que d’altres homes titulars fins ara per davant seu com són  Pedro o Alexis , els dos amb una sola diana, i l’únic que estaria responent amb gols seria Tello amb 3.

Efectivitat. A més de ser el segon que més marca  de l’equip, la seva efectivitat és la més que bona, millor que tota la resta excepte Messi, per la poca quantitat de minuts jugats. Així, l’asturià necessita 113 minuts per fer un gol,Messi només 68, mentre d’altres com Cesc, 203 , però sobretot Pedro, 1775, i  Alexis,, 1087.

Amplitud de banqueta. Qualsevol equip amb aspiracions a guanyar-ho tot té de disposar d’un planter ampli i compensat , i la possible marxa de Villa disminuiria les opcions d’una plantilla com sempre no sobrada d’efectius.

Messidependència.  Que Messi és el millor futbolista del món i que el joc del Barça ha de girar força al seu voltant, ningú ho discuteix, però els gols de l’equip  no poden dependre només d’ell. Per molt que any rere any les seves xifres de l’argentí vagin en augment, per guanyar títols calen més futbolistes que aportin gols , i Villa ho pot fer, perquè sinó les opcions de títols tendeixen a disminuir.

Sintonia amb els companys. Sí bé la seva falta de sintonia amb Messi pot ser una de les causes del seu ostracisme aquesta temporada, sí és més que evident també la bona relació que l’asturià té amb  la resta de companys de l’equip, En especial, els homes amb qui comparteix vestuari a la selecció espanyola, gent com Xavi, per tant una  sortida a corre cuita en aquest mercat d’hivern del futbolista també podria afectar a l’harmonia del vestuari.

Lectures 2735 vegades per 840 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY