SHARE

Benítez el voldria pel seu Chelsea cedit o traspassat.

david villaFalta confiança  del cos tècnic. Els pocs minuts disputats fins ara per l’asturià no són sinó un exemple que el tècnic i el seu cos tècnic han perdut la seva confiança en les qualitats del davanter  i prefereixen altres homes per la seva posició. El davanter no ha disputat cap dels encontres fins ara més importants de la temporada com a titular, contra el Madrid en lliga ni va jugar, un clar exemple del paper secundari que ara mateix té en l’equip.

L’edat. Aquest mes, el dia 3, Villa ha complert els 31 anys, que el converteixen en el davanter més gran de tots els que conformen la davantera del Barça actual, la resta no superen els  25 anys. Per tant, el davanter no és cap jove promesa i  en cas d’haver de realitzar una venta, almenys per edat,  la de l’asturià seria la que més quadraria.

Adaptació al sistema Barça. Tot i la seva bona temporada i xifres al primer any de blaugrana, l’asturià no és un  extrem sinó un davanter centre i és, juntament amb Alexis, dels únics de la davantera blaugrana que no s’han format a la pedrera blaugrana. Aquest major enteniment del joc de la resta de companys el deixa en desavantatge respecte a la resta, inclús també un xic respecte d’Alexis pels bons moviments d’aquest per endur-se defenses rivals.

El possible preu. Si el Barça vol vendre algun futbolista per alleugerir la seva nòmina de davanters per fer caixa i fer lloc a Neymar pel proper estiu o l’altre, el brasiler estaria lligat i el seu fitxatge costaria uns 40 milions, el davanter amb més cartell de tots és Villa. Campió d’Europa amb el Barça,  del món i dues vegades d’Europa amb la selecció ,a més de màxim golejador de la història d’aquesta, el cartell de l’asturià és més que bo a Europa.

El propi Villa. Un futbolista de la categoria i el nivell de Villa sempre vol ser titular i sentir-se important als equips on estigui, un fet que ara al Barça no estaria passant. Els futbolistes, i més els davanters com ell, volen sentir-se reconeguts i sí no és així la seva motivació i rendiment poden baixar en picat, un fet que no faria cap bé ni al futbolista ni al Barça, i faria més lògica la seva marxa buscant fora aquest reconeixement.

Lectures 1373 vegades per 413 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY