SHARE

messi 5Un Barça sense idees.Més enllà del resultat,el pitjor d’avui ha estat la desconeguda imatge de l’equip.El Barça en cap moment s’ha assemblat a l’equip que ens té acostumats,ni per ritme de joc ni per intensitat al partit.

El Barça s’oblida el gol al pitjor moment.Un equip que té una mitjana en lliga de més de 3 gols,avui ha estat incapaç de generar ocasions al Milan.L’equip no ha generat cap ocasió clara de gol,un fet que semblava gairebé impossible amb aquest equip.

Els laterals no obren el camp.Amb un Milan còmode defensant agrupat,en cap moment cap dels dos laterals ha generat profunditat per les bandes.Massa pendents de les seves parelles de ball,en cap moment cap dels dos ham generat el benefici ofensiu per l’equip al que ens tenen acostumats.

La mà de Boateng no desperta la bèstia.El primer gol del Milà arribava amb temps per donar-li la volta,i molts pensavem que l’equip despertaria.Tot i que ho ha provat,l’equip ha seguit sense interpretar bé com atacar el seu rival i el canvis tampoc han ajudat a que així fos.

El mal partit al pitjor moment.Aquest equip ens té acostumats al caviar futbolístic,peró també pot tenir mals dies.Avui n’ha tingut un,el problema és que ha estat al pitjor moment,en una eliminatòria europea i sense marcar fora, i això obligarà a una nit màgica al Camp Nou.

Lectures 1319 vegades per 484 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY