SHARE

20130224-160100.jpgOleson agafa la batuta ofensiva.El nord- americà s’ha “disfressat” de Navarro i ha portat el pes ofensiu del Barça Regal al llarg del partit. Pel d’Alaska la cistella era com una piscina on hi entrava tota pilota que llençava. Oleson ha aparegut quan el seus companys més el necessitaven i ha encadenat una sèrie de llançaments consecutius just quan el Múrcia s’havia situat a tres punts a l’inici del tercer quart.

La paciència del Barça Regal.Es blaugranes han derrotat l’UCAM Múrcia a base de paciència. Els de Pascual progressivament han anat tallant les esperances del conjunt murcià basades en la defensa i el tir exterior. Com si del glaç de les muntanyes es tractés, l’UCAM Múrcia s’ha anat desfent a mesura que el Barça Regal ha estat encertat desde 6,75 i ha aprofitat la seva major força a la zona.

El triple dóna vida al Múrcia. l’UCAM Múrcia ha estat dins del partit mentre ha mantingut la punteria afinada desde 6,75. Durant els dos primers quarts i el primer tram del tercer els murcians han aprofitat les dificultats que té el Barça Regal per defensar cinc jugadors oberts per circular la pilota ràpid i buscar la millor opció per anotar desde fora. Mentre aquesta opció ha funcionat, el partit ha estat obert.

El Barça Regal no cau en la trampa.El Barça Regal s’ha anat de deu punts al descans i tot semblava que aquesta renda podria augmentar a la represa. Però l’UCAM Múrcia a base de triples i pressió vers l’àrbitre ha aconseguit endurir i el partit i travar-lo amb l’objectiu de desconcertar els blaugranes. En una primera instància ho ha aconseguit, però posteriorment el Barça Regal ha tingut suficient intel•ligència per no caure a la trampa. L’encert d’Olesson, Mickeal i Tomic hi ha ajudat força.

El Barça Regal tira d’ofici a l’últim quart.Durant el quart quart els de Pascual no han tingut un gran encert a l’hora d’anotar, però han estat capaços de suplir aquesta mancança dominant el rebot
ofensiu, que els ha permès tenir segones opcions en atac, i mantenint-se intensos en defensa per evitar que el Múrcia s’apropés. Els blaugranes han sabut refredar el partit en el moment adequat .

Lectures 2428 vegades per 662 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY