SHARE

20131026-142453.jpg
4-4-2 amb tots els migcampistes.Si el Tata fa servir l’onzé que va provar ahir Xavi,Iniesta i Cesc tindran cabuda al mateix equip de nou.La idea seria que Cesc de mitja punta més que de fals nou amb Messi per davant,deixant la banda dreta lliure per les arribades d’Alves.

A recuperar l’un contra un i el gol.Després de dos partits sense massa gol de l’equip,tot i gol de Messi a Milà,recuperar-lo les estadístiques a l’estadi serà clau, més de quatre gols per partit. Per fer-ho,l’equip ha de recuperar el desequilibri i l’un contra un dels seus millors homes com Iniesta,Neymar i Messi,qui de marcar avui superarà el rècord de gols de Di Stéfano als clàssics.

Bale en banda i Cristiano al mig.Tot i els pocs minuts del fitxatge dels 100 milions,tot fa pensar que avui sortirà d’inici.La seva entrada a l’onzé faria saltar un 9 de l’equip per deixar la referència ofensiva a càrrec de Cristiano, amb el gal.lès en banda dreta i Di María,un dels més en forma dels blancs, a l’altre cantó.

Varane alternativa a Arbeloa en defensa.Els bons partits del francès contra el Barça de l’any passat li poden donar al francès la titularitat avui tot i el seu poc rodatge.La seva entrada desplaçadia Sergio Ramos a banda dreta,Carvajal apunta a la banqueta per equilibrar una banda molt ofensiva anb Bale,juntament amb Arbeloa,qui va patir contra Neymar en la darrera final de la Copa Confederacions.

Lectures 2826 vegades per 746 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY