SHARE

sadaSaber estar sobre la pista.El Barça Regal no ha fet un d’aquells partits que es poden definir com a brillants. Els de Pascual no han fet jugades espectaculars que hagin fet aixecar el públic dels seus seients, però han estat solvents. Els de Pascual han tirat d’ofici per no perdre mai l’avantatge en el marcador, fet que els ha donat tranquil•litat, ni s’han posat nerviosos davant les nombroses polèmiques arbitrals que ha hagut al llarg del partit.

El factor Saras. El fitxatge de Sarunas Jasikevicus ha estat qüestionat al llarg de la temporada perquè el lituà no estava aportant el que s’esperava. Des del cos tècnic es deia que una de les raons és que “Saras” havia d’agafar el to adequat i sembla ser que els qui el veuen entrenar tenien raó. En els darrers partits, el lituà ha entrat en escena i avui en determinades fases del partit s’ha posat l’equip a l’esquena aportant el que millor sap fer, assistències, saber estar a la pista i tir.

Spanoulis no ha aparegut.Perquè l’Olympiakos tingui un atac fluid és necessària l’aportació d’Spanoulis. Davant els de Xavi Pascual, l’escorta grec no ha tingut el seu millor dia, gràcies a la bona defensa feta per Sada i a les ajudes defensives de tot l’equip. El referent dels del Pireu únicament s’ha quedat amb nou punts i no ha pogut en cap moment dur el partit al terreny que més li convenia.

Tomic millora en defensa.Quan es va fitxar Ante Tomic el primer que es va qüestionar va ser la seva poca consistència defensiva per aprofitar els seus 2,17 d’estatura. La seva classe en atac ningú la discuteix, ja que per la seva alçada té una coordinació de moviments excel•lent i uns grans fonaments al pal baix, però se li recriminava que no intimidava. Pascual ha trobat la tecla per millorar la consistència defensiva del croat, que ha capturat dotze rebots, vuits dels quals defensius.

Fortalesa mental davant la lesió de Navarro.Joan Carles Navarro és el referent ofensiu del Barça Regal i en moltes ocasions es depèn en excés d’ell. El de Sant Feliu s’ha lesionat al tercer quart, però els seus companys han estat prou forts mentalment per no decaure davant la baixa del de Sant Feliu i entre tots han ocupat en part el seu buit, sobretot gràcies a la bona feina de Sada, Huertas, Jasikevicus, Mickeal i Tomic.

Lectures 2233 vegades per 590 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY