SHARE

Forster, el millor aval pels seus. El porter va tenir gran part de culpa en la victòria dels seus la temporada passada, amb 9 aturades en les 11 remates entre els pals dels blaugranes, i gran part de les opcions dels escocesos també depenen del seu encert sota pals. Amb una bona alçada, fa 2,01 metres, i ona envergadura, tot i això no és poc àgil i intervé força, tot i que esperem que avui sigui per treure més pilotes de dins la seva porteria.

 

La pilota aturada, un perill constant. Com bé es va encarregar de recordar ahir Tata Martino, els escocesos compten amb molts futbolistes amb una alçada molt important, un fet que els fa molt perillosos en qualsevol jugada a pilota aturada. Ja l’any passat, el primer gol dels escocesos va venir a la sortida d’un córner, doncs compten amb Mulgrew com un bon llançador de les mateixes.

 

Samaras, el principal perill del Celtic. El grec és el millor davanter del conjunt de Celtic Park, el darrer cap de setmana va firmar un triplet contra el Kilmarnock, i és la principal amenaça ofensiva pels blaugranes donada la seva alçada, 1,91 metres, i el seu domini del joc aeri. A més del grec, un altre bon actiu ofensiu dels de Lennon és el finlandès Puki, amb bons recursos tècnics i un oportunisme que el fa perillós també per la defensa de Martino.

 

Superar l’equilibri i disciplina defensiva sense el talent de Messi. Els escocesos destaquen pel seu equilibri defensiu i la seva disciplina, en una defensa amb 10 o els 11 futbolistes en el seu propi terreny de joc. A més, l’equip ho haurà de fer sense el recurs del talent de Messi, autor del gol la temporada passada, un fet que farà que altres homes com Iniesta o Neymar hagin d’agafar el rol de desequilibri que sempre aporta l’argentí.

 

Vigilar les pilotes llargues. Un dels arguments dels de Lennon seran les pilotes llargues buscant l’esquena de la defensa blaugrana, el gol que els va donar la victòria la temporada passada va arribar d’aquesta manera. Per tant, faran bé Piqué i Bartra, qui va fer un partit molt destacable a Almeria, en no descuidar-se en aquesta classe de jugades, sempre amb l’ajuda de Busquets per davant d’ells.

Lectures 2587 vegades per 810 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY