SHARE

4-4-3 fals o fictici. Allegri va anunciar que avui jugaría amb tres davanters, seguint les directrius marcades pel seu propi president qui també li va recomanar un marcatge a l’home a Messi.     No obstant , veurem si aquests tres homes són purament davanters, tres entre Pazzini, El Shaarawy, Niang o Bojan, o si algun dels tres llocs l’ocupsa Boateng, qui jugaria més com a  enllaç per darrera dels dos puntes.

4-3-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobreviure a l’efecte Balotelli i resucitar l’efecte El Shaarawy. L’arribada de Mario Balotelli ha    fet reviure un Milan en hores molt baixes, 4 gols en 3 partits, doncs el díscol italià ha recollit el testimoni de davanter de referència que fins aquest estiu havia ocupat Ibra. No obstant, al seu costat hi ha la gran sensació del Milan de principi de temporada, unEl Shaarawy que voldrà seguir mostrant la seva velocitat, capacitat de desequilibri i gol que va mostrar al principi.

el sharawy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Montolivo, massa lluny per ser efectiu. Ell és el qui millor recull les qualitats d’un ídol de l’aficció milanista fins fa poc com Pirlo, a qui se l’ha comprat molts cops. Més irregular, massa sovint la seva qualitat per dur les regnes  de l’equip es dilueix en un mig camp massa físic i un equip que no elabora massa les jugades,   i ocupant  a més posicions massa endarrerides on només pot realitzar passades en curt o grans desplaçaments en llarg.

montolivo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un equip agrupat i vulnerable a l’espai. El Milan actual no és un equip muntat per les alegries ofensives, és un equip que s’agrupa molt al darrera i no avança massa les seves línies per tal d’atacar, una simple passada llarga o una llarga cursa dels seus davanters serveix. Això no és una elecció aleatòria, doncs els seus centrals , Zapata és més ràpid, no destaquen per la seva velocitat per cobrir els espais a les esquenes.

esquena defensa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bojan, de 9 clàssic poc. Quan el de Linyola era al Barça sovint es criticava a Guardiola per no fer-lo jugar més centrat, com a nou pur, en comptes d’enganxar-lo a la banda. A Milanl’ex blaugrana ha seguit un camí similar, doncs  Allegri no el veu com a referència sinó com a un jugador segona punta o per banda, que es on actuarà avui si juga contra l’equip al que encara pertany.

bojan

 

Lectures 1812 vegades per 586 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY