SHARE

Un equip atrevit.  La Real és un equip que li agrada tenir la possessió i jugar a l’atac amb atreviment, com es demostra en els tres futbolistes que tenen darrera el punta. A més d’aquests, de caràcter marcadament ofensiu, també els laterals s’incorporen a l’atac, De la Bella  acumula  dues dianes.

AtrevimentBravo, un porter de reflexes. Una de les claus de les bones dades dels de Montanier de gols encaixats al seu estadi,  els que  menys amb 6, la trobem sota pals. Claudio Bravo és un porter amb molt bons reflexes i bo amb el joc amb els peus, i que inclús va sonar per suplir Pinto al Barça.  No obstant, el Barça pot trobar forats pel centre de la defensa de la Real, perquè ni Iñigo Martínez ni Mikel González són ràpids.

bravo

Xabi Prieto, infalible a pilota aturada.  El capità realista és tot un especialista en les jugades a pilota aturada,  gairebé infalible des de el punt de penal., per tant farà bé el Barça de no concedir gaires jugades d’aquest tipus  A més també és un perill pel seu bon xut i arribada, no cal oblidar el  seu recent triplet de gols al camp del Madrid.

Xabi prietoVela, un punyal. El mexicà és el màxim golejador de l’equip amb 8 dianes i és clau en l’engranatge ofensiu de la Real .La seva capacitat de desequilibri i bones diagonals des de la banda són claus pels seus, unes característiques que comparteix amb Gonzalo Castro, una altre bona arma ofensiva.

velaGriezmann, la perla. El jove futbolista, pretès per l’Atlètic de Madrid el passat estiu, és la millor perla, juntament amb Rúben  Pardo, sorgida de la cantera realista els darrers anys. Amb la seva mobilitat constant i  el desequilibri com a armes, el futbolista ha baixat el seu rendiment les darreres jornades i sobretot no aconsegueix trobar porteria.

griezmann

 

Lectures 1715 vegades per 525 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY