SHARE

Conegueu les dones dels futbolistes que seran avui a la gala de la FIFA

guardiola_5800_622x466Qui no coneix els noms de Xavi, Iniesta o Messi, tots ells blaugranes i presents a la gala d’avui a Zurich per premiar els millors de l’any futbolístic 2012 que fa set dies vam acabar. Més desconegudes són les parelles que acompanyaran avui als futbolistes blaugranes, i d’altres fins fa poc al club com Guardiola, i fent bona la dita que darrera un gran home sempre hi ha una dona, coneguem millor les dones que seran avui a Zurich.

La xicota d’en Xavi, Nuria Cunillera, serà presenta a la Gala de la Pilota d’Or

nuria cunillera pilota d'or

D’entre les més discretes hi trobaríem la nòvia  de Xavi, Núria Cunillera, periodista de professió i la imatge de la qual rarament surt a les revistes.

Anna Ortiz, la dona de l’Andrés

anna ortiz andres iniesta

També poc present a les portades és la dona d’un dels tres nominats a millor futbolista de l’any, Anna Ortíz, la dona d’Iniesta i perruquera a la seva vida diària.

Antonella Rouco, la dona d’en Messi

antonella rouco balon de oro

Més coneguda és la parella del millor futbolista del món, Antonella Ruccuzzo, qui a més darrerament ha estat protagonista pel naixement del primer fill dels dos. Molt més mediàtica encara , tot i que que absent de la gala, és la parella de Gerard Piqué, Shakira, qui el seu avançat estat de gestació del primer fill dels dos no permetrà assistir a una gala en la que en d’altres ocasions si ha estat present.

Però de totes elles, potser la més desconeguda és la dona de qui avui té  números de convertir-se en millor entrenador de l’any i que fins la temporada passada seia a la banqueta blaugrana, Pep Guardiola. La seva parella, Cristina Serra,filla de Manresa, i  amb qui el de Santpedor té tres fills, i que té una botiga de roba, Serra Claret,  a la que alguns futbolistes blaugranes han anat per comprar-se algun vestit per alguna gala.

Lectures 7131 vegades per 1888 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY