SHARE
Agustí Benedito en una roda de premsa.
Agustí Benedito en una roda de premsa.

La setmana que avui acabem ha estat marcada a can Barça per  les decisions judicials,  que no han fet sinó reobrir un clima preelectoral que ahir va  tenir la seva continuïtat als voltants del Camp Nou abans del Barça-Celta. Allà alguns socis i simpatitzants blaugranes es van trobar amb una enquesta sobre les seves intencions en unes futures eleccions, la paternitat de la qual cap grup ha reivindicat però que tenen el mateix impulsor que les darreres, l’equip d’Agustí Benedito.

Si recordeu, el passat mes de setembre hi va haver  cert enrenou a l’entorn blaugrana després d’unes altres enquestes abans d’un partit del club, en concret un Barça-Sevilla, encarregades per l’equip d’Agustí Benedito, el mateix que va encarregar la d’ahir. En aquell moment, el  candidat primer va negar l’autoria de les  mateixes al periodista Sique Rodríguez, per després reconèixer que eren seves, doncs el seu equip reconeix fer-ne dues a l’any.

Les preguntes de l’enquesta d’ahir, i que el periodista de TV3 Víctor Patsi va treure a una de les 30 voluntàries que rondaven el Camp Nou ,eren les següents:

Quan creus que s’haurien de realitzar eleccions al Barça: al final d’aquesta temporada o de la propera?

A qui votaries: Benedito, Laporta o Bartomeu?

Si haguessis de triar entre un aquests dos qui escolliries: Benedito-Laporta, Laporta-Bartomeu o Benedito-Bartomeu.

La valoració de cadascún dels candidats:Bartomeu, Laporta i Benedito.

Veurem si aquest cop Benedito  i el seu equip fan públic el resultat de la mateixa, com varen fer el passat mes de febrer i que donava gairebé un empat tècnic entre Bartomeu, Laporta i el mateix Benedito, o es guardaran els resultats  de la mateixa.

No obstant, aquesta no és la única enquesta realitzada a socis i simpatitzants blaugranes després de l’aparició en escena de Joan Laporta arrel de la sentencia per l’Acció de Responsabilitat contra ell i la seva junta. Aquí  us deixem els resultats d’altres realitzades durant la setmana que avui tanquem.

Enquesta a l'EsportClub
Enquesta a l’EsportClub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enquesta al portal Esport3
Enquesta al portal Esport3

 

Lectures 3512 vegades per 414 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY