SHARE

 

Messi capcot al Calderón.

Autocomplaença. El Barça va tocar la glòria amb Guardiola a la banqueta, però des de llavors l’equip ha caigut en una autocomplaença, al camp i als despatxos, que han fet bona la frase que dicta que cal renovar-se sinó es vol morir. Des dels futbolistes fins sobretot la cúpula directiva, tots han preferit quan s’han mirat al mirall recordar lo guapos que érem, sense preveure com ho podíem seguir essent al futur.

 

Zubizarreta. L’eliminació als quarts de Champions no és sinó el final esperat  per un equip al que es porten dues temporades negant els retocs necessaris, canvis que hauria d’haver liderat un director esportiu que ningú a hores d’ara entén que fa més enllà de parlar després dels partits pels mitjans. Amb un equip amb un central o amb un recanvi per Xavi, per posar dos exemples només, també es podia haver caigut al Calderón, però de ben segur la imatge hagués estat molt millor que l’oferta ahir per l’equip.

Martino.  La millor definició que es pot  fer del tècnic argenti és que no és un tècnic que sumi, i davant Simeone ha quedat retratat  en tots els partits, però és que a més  al Calderón  ahir va restar quan va decidir  treure Iniesta del camp quan l’equip necessitava com aigua  al desert el desequilibri del manxec. A més, l’argentí, que cada dia que passa sembla haver entès menys del club que entrena,  ho va rematar a la sala de premsa dient que no es buscava que participes Messi, una frase que defineix força bé el poc que fins ara ha entès l’equip.

La manca de decisions. Quan la massa social d’una entitat escull uns dirigents ho fa perquè aquests, com la mateixa paraula diu, dirigeixin i, per tant, prenguin decisions per fer millor l’equip i el club per aquest ordre. Des de la seva arribada  l’any 2010, la junta actual ha mostrat una cada cop més evident manca de decisió i valentia, més enllà de decisions al voltant de temes com la publicitat o l’estadi,  que ha dut   l’entitat i el club a tenir quatre anys més tard un club i un equip, per aquest ordre, pitjor del que ells  van rebre.

Lectures 1469 vegades per 479 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY