SHARE

guardiola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Pep Guardiola és un entrenador més que especial, és diferent i inoblidable”. Així el defineix avui Javier Mascherano en un article a la publicació argentina canchallena.com, on el futbolista blaugrana es desfà en elogis davant qui el va incorporar al Barça i qui li va descobrir la seva actual posició de central.

Aquí teniu un recull de les 5 frases més destacades d’un article que cal llegir per entendre que va suposar el tècnic de Santpedor pel vestuari blaugrana i pel model blaugrana.

“Pep Guardiola és un entrenador que viu la professió plenament, ho  veus als seus gestos i en cadascun  dels seus moviments. T’explica el futbol molt clar  i sosté la seva idea d’una forma irrenunciable. Lidera grups como ningú.” 

“És un entrenador més que especial, és diferent i inoblidable. Sóc conscient que si no hagués estat per  Guardiola, no hagués aconseguit  jugar al FC Barcelona com a  volant central, i  molt menys com a defensa central.”

“He tingut la sort de tenir grans tècnics  i molt  prestigiosos, però Pep és un altre cosa, et contagia la manera de viure el futbol.”

“Al mapa del futbol mundial, sense cap mena de dubte , és un referent, perquè ha dut una idea futbolística como la del Barça, que té molts anys de maduració i consolidació, al límit més extrem de la perfecció.”

“La seva  recerca en el joc i el  seu missatge como a entrenador, ha aconseguit  la unanimitat del món del futbol, quelcom que és pràcticament impossible per a la  resta. I  el més  important és que no ho va  aconseguir pels títols  que va obtenir, sinó per les formes empleades.”

 

Lectures 4092 vegades per 1033 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY