SHARE

  Suspès. Adriano-Alves. Els dos brasilers no han jugat el seu millor partit amb la samarreta blaugrana i els dos han sortit a les fotos de dos gols, al tercer i al quart gol dels bascos. Si bé a la dreta, Alves si va mostrar un gran rendiment la temporada passada, que li va valer la renovació, la continuitat i les actucions d’Adriano dia a dia no demostren la confianca que sembla tenir el club i el tècnic amb ell, amb proposta de renovació inclosa.

Suspès. El mig camp blaugrana. La sorprenent tripleta Masche-Rafinha-Sergi Roberto no ha aconseguit en cap moment del partit ni donar la continuitat necessària al joc per fer arribar pilotes als de davant, ni per suposat fer-se amb el control del partit. Amb Busquets a la banqueta tot el partit, l’entrada als primers minuts de la segona d’Iniesta i Rakitc ha evidenciat que per Luis Enrique els homes del mig camp han suspès el seu exàmen. 

Suspès. El calendari. Per bé que l’equip blaugrana no pot encaixar quatre gols, sigui qui sigui el rival i sigui quin sigui el desgast acumulat, cert és que una Supercopa a només 3  dies d’una altre competició com la Supercopa d’Europa, només evidencien el desgavell que és el calendari a les competicions espanyoles. El desgast contra el Sevilla i la proximitat amb aquest partit, han fet que Luis Enrique hagués d’improvitzar un equip, en el que els reserves no s’han guanyat les oportunitats que molts cops demanen.

Necessita millorar. Els gols encaixats. Que en dos partits oficials, els homes de Luis Enrique hagin rebut 8 gols mostra que l’equip en aquest inici de temporada sembla haver perdut la solidesa defensiva que va ser una de les claus del triplet de la temporada passada. Per bé que avui Piqué i Masche no han estat a l’eix blaugrana, el conjunt  no pot encaixar gols amb la facilitat que ho han fet a Bilbao, i com ho han fet en pretemporada i  contra el Sevilla.

Lectures 2177 vegades per 478 lectors

Comments Closed