SHARE
Luís Suárez en una acció del partit.
Luís Suárez en una acció del partit.

Excel·lent. La victòria i el primer lloc de grup. Ser primer a la fase de grups de la Champions és essencial pels encreuaments de vuitens de final, no tant per jugar a casa la tornada sinó per l’entitat dels rivals que et poden tocar, i amb la victòria el Barça ha aconseguit l’objectiu. Més enllà de la poca vistositat del futbol de l’equip, el més important avui era aconseguir superar els francesos per ser primers de grup per vuitè any consecutiu, tot un rècord a nivell europeu.

Notable. La tripleta atacant. Probablement la tripleta Messi-Neymar-Suárez és una de les millors sinó la millor a nivell europeu, si  la més efectiva, i avui de nou els tres han mostrat les seves armes amb un gol cadascun. Tal i com hem anat veient fins ara, el  millor del Barça de Luis Enrique fins és aquesta tripleta atacant, tot i que faria bé el tècnic i l’equip a no fiar-ho tot a ells, com a vegades sembla que fa l’equip i el tècnic.

Aprovat. Piqué. Tot i alguns problemes a la primera meitat, el partit del central blaugrana ha evidenciat la seva necessària millora dels darrers partits i deixa esperances que es pugui recuperar el central que es va fer gran a les ordres de Guardiola. Al seu costat, cal destacar de nou el partit de Mascherano i Bartra,mentre Mathieu ha evidenciat més problemes per ocupar el lateral.

Necessita millorar. La pèrdua del domini del joc els primers 30 minuts de la segona meitat. Després d’una primera part més o menys controlada per part de l’equip, tot i mostrar certa falta de profunditat i força problemes darrera, l’equip va perdre el control del joc a la segona meitat, tot i que el PSG només va disposar d’ocasions a l’inici de la part. Fins a l’entrada de Xavi al minut 77, l’equip no va aconseguir tenir el control del joc que requeria l’avantatge en el marcador però per sort amb l’entrada del de Terrassa i amb el gol de Luís Suárez l’equip va trobar de nou el control i un plàcid final de partit.

Suspès. La planificació esportiva. Més enllà de la bona actuació de Bartra com a lateral-central dret , amb l’esquema 3-4-3, l’absència d’un relleu específic per Dani Alves al lateral i l’absència tant de Douglas com de Montoya a la banqueta evidencien la falta de confiança de Luis Enrique en ells i el poc encert de la secretaria tècnica al apostar per l’arribada d’algun d’aquests el passat estiu.

 

Lectures 1608 vegades per 286 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY