SHARE
Els 4 candidats a l'únic debat de tots a TV3.
Els 4 candidats a l’únic debat de tots a TV3.

Josep Maria Bartomeu. Victòria clara.

Ara sí podrà exercir de president pel vot dels seus socis i no com quan va rellevar el seu amic Rosell, després d’una campanya on ha exhibit com a armes el, triplet, el trident,les, penyes i una estratègia de campanya consevadora, que li han servit per aconseguir el suport majoritari del soci culé. Com al 2010, ara és el moment d’elli la seva junta i , no calen excuses sinó posar a la pràctica totes les promeses fetes en campanya i comencant per donar una alternativa real a Qatar, un patrocini que no volen la meitat dels socis segons l’enquesta d’ahir de TV3 encara que sigui la millor oferta econòmica.

Joan Laporta. Suport insuficient.

Tot i aconseguir el suport d’un de cada tres socis, l’ex president no va aconeguir ser de nou president del club al veure’s superat pels èxits esportius, la manca de suport de certs mitjans i una campanya pròpia probablement masa centrada en la seva figura. No obstant, com ell va dir, els resultats també mostren que hi ha una part del soci blaugrana que creu que un altre model de club és possible i que pel que sembla no renunciarà a ell.

Agustí Benedito.Un somni sense recompensa.

Si ens mirem els seus vots, alguns podrien afirmar que la campanya en si li ha servit de ben poc , al aconseguir només 19 firmes que les signatures presentades per ser candidat, tot i que també és cert que la bipolarització en 2 models diferents l’ha afectat. On també segur que esperava obtenir més rèdits fou del seu pas els darrers anys per les penyes, que s’han decantat en masa per Bartomeu i pel poder existents potser per la por a perdre certs privilegis adquirits.

Toni Freixa. Feina pel futur.

Tot i la seva bona campanya,reconeguda per molts, ha aconseguit 1319 vots menys que les firmes validades per ser candidat, , un fet que han passat en altes comicis, però que evidencia de nou el paper de la bipolarització alhora que posa en cert dubte alguns d’aquells suports per passar el tall.Decebut amb SeguimentFCB, de qui pensava que en rebria el suport majoritari, seva és una figura que no serà el primer cop que veïem com a cap de cartell en unes eleccions al Barça.

Lectures 2705 vegades per 549 lectors

Comments Closed