SHARE
  1. El primer Barça-Madrid de la temporada va caure del cantó blaugrana, no sense l’emoció i sobretot la polèmica arbitral a la que ens tenen acostumats aquesta classe de partits. Així la polèmica, així com també de la plasticitat d’alguns gols o el plantejament tàctic dalgun dels dos entrenadors ocupen el lloc a les portades esportives.

    Entre els  diaris espotius  editats a Barcelona destaca la portada del 9 Esportiu on es pot llegir “Amb vaselina”, amb una imatge del gol d’Alexis aconseguit d’aquesta manera, a més de fer un símil amb el cop rebut pel blancs al Camp Nou. Per la seva banda, Sport destaca  la distància de 6 punts amb el màxim rival amb una foto on es pot veure Alves i Neymar celebrant el primer gol del brasiler, imatge molt similar a la que fa servir Mundo Deportivo sota el títol “Super Líder”.
    Per la seva banda a la premsa de Madrid , el protagonisme és per l’arbitratge i el mal plantejament d’Ancelotti al primer temps segons ells, dos fets que Marca destaca sota el titol “Temerós Penós”. Al diari As el titular és per l’àrbitre sota el titular “Penal!” i una imatge de Cristiano Ronaldo protestant l’acció del segon temps a l’àrea blaugrana.
  2. ¡Buenas noches a tod@s!. Aquí tenéis nuestra portada de este domingo: t.co/3sEaRpegUU

Lectures 1918 vegades per 572 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY