SHARE

Segons The Sun el belga podria ser un objectiu blaugrana, veieu aquí algunes de les virtuts del porter matalasser

raons per fitxar barçaJoventut i un futur prometedor. El belga és un dels porters amb més futur d’Europa, amb només dinou anys fou comprat pel Chelsea fa dos estius per la considerable xifra de nou milions d’euros. Els anglesos van veure un relleu a llarg termini per Cech, un fet que dificultaria el seu fitxatge,  i aquesta cessió a l’Atlètic li esta servint al flamenc per agafar l’experiència necessària després de destacar en el Genk de ben jove, en una lliga peró la belga menys competitiva que d’altres a nivell europeu.

Un relleu que no hi és al planter. Els porters del Barça són una raça especial  perquè se’ls demana el domini d’una sèrie d’aspectes, com el joc amb els peus, que fan que l’aposta per la pedrera sigui en aquest cas més que lògica. No obstant, actualment al planter blaugrana no existeix cap alternativa a curt termini a la figura de Valdés, perquè ni Oier ni Masip ni Bañuz,encara molt jove i sense experiència, un fet que faria viable l’arribada d’un fitxatge per la porteria blaugrana.

Segur i fiable. Tot i els quatre gols encaixats diumenge,el belga era fins llavors un dels millors de la lliga en gols encaixats, el tercer fins aleshores, el que diu molt de les seves qualitats,  i a més no es pot considerar que en cap dels quatre gols pogués fer molt més del que feu per no encaixar-lo. A més, la temporada passada el porter ja fou un dels baluarts del seu equip, encaixant 50 gols en 52 partits, que es va acabar enduent l’Europa League.

Agilitat i bons reflexos. Tot i la seva alçada, medeix 1,93, que li fa tenir facilitat per dominar el joc aeri, el belga no és ni molt menys un porter poc àgil, sinó tot el contrari perquè mostra uns bons reflexos i agilitat en moltes de les seves aturades. A més la seva llargada, també li permet cobrir bé la porteria quan es llança per aturar pilotes per terra.

 

Lectures 2803 vegades per 807 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY