SHARE

Tata 2Tata Martino creu que l’absència de Messi no és excusa  per un mal partit demà al camp a Celtic Park. El tècnic argentí ha parlat del fet de no tenir el millor jugador del mñon  a la prèvia del Celtic-Barça, a més de parlar Cesc, Song o Neymar.

L’absència de Messi no és excusa

“Per qualsevol equip que té el millor jugador del món, no és fàcil rellevar-lo però tenim un gran planter i si demà no tenim una bona nit, no farem servir l’excusa de l’absència de Messi.”

El guió del partit de demà

“Tothom pensa que el partit serà igual que l’any passat, veurem si al final és així, Haurem de ser més precisos, alternar verticalitat amb possessions llargues, davant l’ímpetu del rival demà serà important mantenir més la pilota.”

Les qualitats  de Cesc com a fals nou

 “Cesc té més joc associatiu per ajuntar-se amb Xavi,Iniesta i Busquets surt de fals nou i habilita molt bé a gol, és molt bon assistent. Amb Leo tenim un canvi de ritme que desequilibra qualsevol defensa. Per això deia que de fals nou Cesc és més mig campista i Messi més davanter.”

Neymar com a fals nou

“La temporada és molt llarga, a la primera varem fer servir Cesc, però no descarto que pugui jugar Neymar o Alexis de fals nou, tenim varies opcions. Intentarem sempre buscar la millor opció, que Cesc jugui demà a aquesta posició no vol dir que descartem altres opcions.”

Song més com interior que com a mig centre

“Per no canviar l’estructura de l’equip , contemplo més l’opció que Song jugui al mig camp com a interior més que no pas al doble pivot.”

Cal millorar el futbol

“Estem en la perfecció respecte als números, hem guanyat la Supercopa, al debut en Champions i els set partits . En lo futbolístic encara hem de millorar, per exemple en tenir més regularitat als partits, però crec que anem a més.”

Lectures 1807 vegades per 543 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY